9. KUP VETERANA – 2019

U nedelju 24.02.2019. godine u organizaciji Karate kluba ,, MB Sport ,, iz Beograda u Hali sportova ,, Ranko Žeravica ,, na Novom Beogradu održan je ,, 9.MB – KUP VETERANA ,, (u isto vreme kada i ,, 11.MB MAWASHI KUP ,,). U ovoj tradicionalnoj internacionalnoj sportskoj manifestaciji učestvovali su karatisti iz Slovenije i Srbije!

Ovu sportsku manifestaciju na samom otvaranju , obeležio je revijalnim nastupom u katama Radmilo Paunović iz Karate kluba ,, Čukarica ,, rođen 1951. god. Da se podsetimo, Radmilo je najstariji učesnik 1.MB kupa veterana, održanog 2011. god. i osvajač zlatnih medalja i u katama i u borbama u apsolutnoj kategorijama , gde su spojene i starosne i težinske kategorije svih učesnika- veterana .

Najuspešnija veteranka u katama je : Šefka Golač iz Slovenije, iz Karate kluba ,, Seki St. Jernej ,, rođena 1971. godine , dok je najuspešniji veteran u borbama Obrad Vujotić iz karate kluba ,, MB SPORT,, iz Beograda , rođen 1981. Najstariji učesnik u kategoriji Veterana je Tomislav Kojić , rođen 1948. godine.takođe predstavnik Karate kluba ,, MB SPORT ,, koji je izmamio velikie aplauze nastupima u kategorijama KATE i osvojio 2. mesto, kao i u kategoriji BORBE – apsolutni nivo , gde je takođe osvojio 2. mesto !

Slike sa takmičenja možete pogledati u galeriji ispod.