13. MB MAWASHI KUP 2022 – IZVEŠTAJ

U subotu 05.03.2023. godine u organizaciji Karate kluba ,, MB Sport ,, iz Beograda i suorganizaciji Beogradskog karate Saveza.u Hali sportova ,, Ranko Žeravica ,, na Novom Beogradu održan je ,, 13. MB – MAWASHI KUP ,, kao i ,, 11. MB – KUP VETERANA,,

U ovoj tradicionalnoj internacionalnoj sportskoj manifestaciji, učestvovali su karatisti iz sedam država : Austrije, Belgije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i iz Srbije!

U konkurenciji 57 klubova prijavljeno je u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji 565 takmičarskih nastupa. ( među kojima 26 ekipa u borbama i 19 ekipe u katama ).

Pored posebnih pehara za najuspešnije klubove u katama i borbama, kao i za prva tri mesta u generalnom plasmanu, podeljeni su pehari i za klubove sa najviše prijavljenih takmičara, kao i za sve šampionske ekipe u svim starosnim kategorijama u disciplinama kate i borbe. Organizator turnira pored zlatnih medalja i diploma , obezbedio je i pehare u pojedinačnim nastupima za sve težinske kategorije u borbama u svim uzrastima od pionira do seniora i veterana, kao i pehare u katama u apsolutnom nivou – pojedinačno od poletaraca do seniora i veterana.

NAJUSPEŠNIJI KLUBOVI U GENERALNOM PLASMANU

  1. Spartanci 026, Smederevska Palanka
  2. Pobednik 011, Beograd
  3. Samuraj, Beograd

NAJUSPEŠNIJI KLUBOVI U BORBAMA

  1. Pobednik 011, Beograd
  2. Samuraj, Beograd
  3. MB Sport, Beograd

NAJUSPEŠNIJI KLUBOVI U KATAMA

  1. Spartanci 026, Smederevska Palanka
  2. Vazduhoplovac, Zemun
  3. Mladenovac, Mladenovac

Takmičenje se odvijalo se na 5 borilišta, počelo je u 09.30 h i završeno je oko 17.00 časova. Po oceni rukovodioca i delegata takmičenja kvalitet same organizacije kompletne sportske manifestacije je visoko ocenjen za šta su usledile posebne pohvale organizatoru – Domaćinu turnira , Karate klubu ,, MB SPORT ,, iz Beograda.

Za kvalitetnu organizaciju turnira pobrinuli su se: Predsednik organizacionog odbora Branislav Milenković , G- din Petar Anđelić, predstavnik firme ,, Delta –Tec ,, iz Beograda , kao G- din Zdravko Đorđević , direktor preduzeća ,, Empeks ,, iz Beograda.

11. MB MAWASHI KUP VETERANA 2022 – IZVEŠTAJ

Na turniru veterana učestvovalo je osam takmičara iz pet država. Kao i uvek raspoloženja među najiskusnijima nije manjkalo. Atmosferu sa veteranskog kupa možete pogledati u galeriji ispod.

Kompletan izveštaj sa turnira možete pročitati OVDE.

Izveštaj sa MB MAWASHI KUPA VETERANA možete pročitati OVDE.

Atmosferu sa takmičenja možete pogledati u fotogaleriji ispod, a više fotografija USKORO!!!.

« од 2 »
« од 2 »