9. KUP VETERANA – 2019

U nedelju 24.02.2019. godine u organizaciji Karate kluba ,, MB Sport ,, iz Beograda u Hali sportova ,, Ranko Žeravica ,, na Novom Beogradu održan je ,, 9.MB – KUP VETERANA ,, (u isto vreme kada i ,, 11.MB MAWASHI KUP ,,). U ovoj tradicionalnoj  internacionalnoj sportskoj manifestaciji učestvovali su karatisti iz Slovenije i Srbije!
U sjajnoj atmosferi i raspoloženju takmičili su se:

Ovu sportsku  manifestaciju na samom otvaranju , obeležio je revijalnim nastupom u katama Radmilo Paunović iz Karate kluba ,, Čukarica ,, rođen 1951. god. Da se podsetimo, Radmilo je najstariji učesnik 1.MB kupa veterana, održanog 2011. god. i osvajač zlatnih medalja i u katama i u borbama u apsolutnoj kategorijama , gde  su spojene i starosne i težinske kategorije svih učesnika- veterana .

Najuspešnija veteranka u katama  je : Šefka Golač iz Slovenije, iz Karate kluba ,, Seki St. Jernej ,, rođena 1971. godine , dok je najuspešniji  veteran u borbama Obrad Vujotić iz karate kluba  ,, MB SPORT,, iz Beograda , rođen 1981. Najstariji učesnik u kategoriji Veterana je Tomislav Kojić , rođen 1948. godine.takođe predstavnik Karate kluba ,, MB SPORT ,, koji je izmamio velikie aplauze nastupima u kategorijama KATE i osvojio 2. mesto, kao i u kategoriji BORBE – apsolutni nivo , gde je takođe osvojio 2. mesto !

 

Slike sa takmičenja možete pogledati u galeriji ispod.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Можете користити ове HTML ознаке и атрибуте: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>